Resipi Ayam Panggang Oven

Resipi Ayam Panggang Oven – Apabila mengingatkan beliau di dalam peti sejuk ada setengah ayam hubby yang dibeli semasa menyediakan Best Chicken Rice di sini, saya juga membuat resipi ayam panggang Blackpepper salinan salah satu facebook facebook saya tetapi saya terlupa yang. Amat mudah untuk menyediakan. Perap dalam menyedia dan marinate masa yang lama. Lebih lama lagi sedap. Selepas bahan api itu. Sebab saya membakar ayam tanpa dipotong, jadi aku Bakar sedikit lebih lama dengan suhu perlahan-lahan supaya ia dimasak dengan betul. Kadang-kadang, saya keluarkan daripada ketuhar dan tuangkan minyak supaya ia tidak cucian. Banyak masa untuk tunggu, jadi ia adalah mudah cukup, betul-betul? Sementara menunggu, saya berehat sebentar di dalam Bilik Keluarga. Rumah adalah sepi, lagi pulak saya tidak suka menonton TV. Mereka menjadi kesepian.

Oleh kerana saya telah menyentuh tentang kerja-kerja pemerhatian saya adalah sangat sukar untuk mencari teman setia di pejabat. Ramai yang hanya manis di hadapan kita. Walaupun ia seolah-olah ada pengetahuan agama tetapi mengutuk backbiting, sumuran masih tidak terkandung. Amaran ini adalah untuk diri sendiri juga. Berkata pada rakan-rakan kembali umat Islam yang angered, masih dianggap mengutuk. Lebih banyak serangan kepada umat Islam yang suka menjatuhkan orang Islam yang lain. Tidak percaya Tuhan akan mengurus rezeki mereka sendiri? Bayangkan bahawa selama beberapa dekad kita bekerja, berapa banyak dosa yang kita telah berkumpul untuk gosip. Matematik dan ampun secara tradisinya tidak ingat hari raya itu boleh memusnahkan semua dosa. Tidak berfikir bahawa saya mempunyai atau kemudian mereka akan mati kerana kematian boleh mencecah kami bila-bila masa. Saya adalah sakit juga tidak ingat mati ingat tangan yang menyembuhkan. Beberapa hari di rumah, tidak memberi ruang untuk dosa daripada mengumpat saya mendapatkan atau mendengar sumpah-seranah. Jadi jika anda seorang suri rumah atau pesara, bersyukur pahala hanya dikumpul pada bila-bila masa jika semua kerja rumah dilakukan dengan suci hati dan telah tidak memberi ruang untuk duduk lagi di atas tikar sembahyang.

Resipi Ayam Panggang Oven

Resipi Ayam Panggang Oven

Ayam Blackpepper

Bahan-bahan resepi ayam panggang simple :

  • 1/2 ayam – potong seperti jantung
  • 2 inci halia
  • 6 ulas bawang putih
  • 4 camca besar sos tiram
  • Kasar lada hitam secukup rasa
  • sedikit madu
  • nanti garam
  • Sedikit minyak Zaiton – spatter

Bagaimana untuk membuat resepi ayam golek pengantin :

  1. Blend halia dan bawang putih sehingga sebati. Kotoran dalam ayam. Menggabungkan sos dan madu. Kotoran lagi dalam ayam. Akhir sekali Tabur lada hitam.
  2. Masukkan dalam dulang yang sesuai. Spatter dengan minyak zaitun. Bakar pada 150C sehingga ayam masak. 1 jam lagi di diterbalikkan dan drizzled saya Bakar dengan minyak dari masa ke semasa.

Baca Juga : Resepi Ayam Panggang Oven

Nota:
Juga boleh dimasukkan kentang, lobak merah dan dibakar bersama-sama.

Resipi Ayam Panggang Oven | Syatama Ginola | 4.5