Resepi Ayam Panggang Mudah

Resepi Ayam Panggang Mudah – Selamat datang ke blog saya mudah… Laman tempat-tempat saya boleh membuat rakan dan saya berkongsi sebuah cerita yang naik dan turun untuk saya juga berkongsi resipi saya bersumpah pecah bar koktel ni otak, atau dalam mana-mana versi Bahasa lain dari diari yang semula jadi saya, tapi masih boleh dibaca oleh sesiapa sahaja. Segala-galanya yang disenaraikan di sini akan disimpan dalam ingatan saya pada masa akan datang. Untuk berhenti, Syukran yang saya katakan. Kami mohon Maaf untuk segala kekurangan, YG baik dari Allah dan buruk adalah kelemahan saya sendiri, Moga ada manfaat untuk semua.

Kenny Rogers-gaya panggang ayam periuk noxxa digunakan.
Assalamu’alaykum semua,
Puasa hari ini memasuki hari ke-12, bising hak hari ini, dari awal pagi hingga ke tengah hari untuk memasukkan radio kuat jiran yang dok pasang surut kuat. Benar-benar menguji kesabaran anda. DEPA suatu pesta hari ini, maka sehingga kini tidak lagi berpuas hati lagu air pasang surut. Dah dia adalah berdebar-debar malam sehingga Subuh. Sabaqa sajalah… takpelah biaqlah jiran tu.. nanti lama tinggal lama kot.

Hari Isnin, Amir pula tidak melangkau sekolah semalam. Tergesa-gesa berkata, saya memegang badannya sudah Panas, biaqlah dia, miskin kanak-kanak berkuatkuasa pulak, terlalu. Dahlah yang berpuasa, tidak apa-apa, takut untuk menjadi seperti sebelum ini, juga telah memaksa beliau untuk sekolah, tidak bertahan sehingga 10 guru boleh meminta ambik panggilan yang seterusnya… sebab dah kat mendapat sangat letih sekolah.

Entri hari ini anak yang sebenarnya berbuka cerita tentang semalam, saya masak ayam panggang a Kenny Rogers. Saya selalu membuat resepi ayam panggang yang mesti versi saja… Taman utama humping apa-apa yang datang, tetapi tidak kali ini, buat masa ini saya mengambil banyak dapat resepi… resepi tutup blog masakan lain. semuanya sama jenisnya, yang juga pemilik sebenaq aku pulak tahu… Hmm terma rasa, bagi saya ok, rabbani iPod… tapi jika tiada mesti kentang dalam periuk sekali lagi sedap… bakaq noxxa, malangnya jAP bekalan kentang di rumah.

Saya baru saja terjadi untuk membuat video kerana ia adalah seorang rakan yang meminta bantuan mengajar langkah demi langkah bagaimana untuk panggang ayam di dalam periuk ni… Jadi saya membuat kawan-kawan kat… Miskin yang juga seorang rakan. Membeli dalam periuk tetapi tidak pula berani ke Hulu Langat… Aku ini tidak baik pada video. kadaq mungkin buruk selagi orang lain dapat memahami cukup. Cara cara dah ada video saya terus berkongsi cerita sini… senang kat.

Baik saya cuba untuk download video secara langsung di sini tetapi saya tahu ada funtion pasaipa saham ja… takpalah saya mempunyai tiada link youtube… Kemudian hollow lihat nenek, jika beliau ingin melihat jika anda melihat mana-mana takpa takmau vacuous… takdak masalah. OK Mari kita lihat resipi pertama.

Resepi Ayam Panggang Mudah

Resepi Ayam Panggang Mudah

Kenny Rogers-gaya panggang ayam.

Bahan – bahan marinate ayam:

(Saya guna separuh daripada semua sebab-sebab untuk sukatan 1/2 ayam sahaja.)

 • 3 Bawang besar
 • 4 ulas bawang putih
 • 1 inci halia
 • 2 atau 3 sudu besar lada hitam sos (kicap manis berpakaian dan saya
  Sos tiram)
 • 1 sudu besar lada hitam mashed
 • 2 camca besar madu
 • 1 keping kiub ayam Knorr
 • 2 camca besar gula
 • 2 camca besar herba campuran (saya Campurkan dengan oregano)
 • 1 1/2 camca teh garam
 • Sedikit air untuk mengisar semua bahan
 • Sedikit mentega

Arahan membuat resipi ayam panggang oven :

 1. Kisar semua bahan dan memburuk-burukkan pada ayam. kemudian marinate lama perap kanak-kanak… Ikut seperti mana… lagi lama lagi sedap… dalam blog yang mencadangkan tiada marinate bermalam, tetapi saya marinate 3 jam.
 2. Bagaimana untuk menggunakan periuk noxxa.
 3. Masukkan ayam yang telah diperap. Kemudian tutup. Tekan hi tekanan 7min kemudian tekan.
 4. Selepas 7 minit sehingga butang off, Lif butang untuk mengalih keluar semua Wap. Pemula boleh membuka tudungnya.
 5. Tolak butang digoreng dan kemudian tekan pada. Kembali di sebalik ayam sehingga muncul warna beliau adalah indah. Tekan butang off, bersedia. Senang saja… Selamat mencuba semua ni ya… Hmm yang ada mesti mak dia suka…

Baca juga : Resepi Ayam Panggang Sedap

OK Gais, sehingga pertama di sini. jumpa awak lagi.

Resepi Ayam Panggang Mudah | Syatama Ginola | 4.5